Nauja sensacija - Airtouch dažymas

Rugilė Uždavinytė
2023-01-09
3 minutės
Instagram iconFacebook iconLinkedin icon

Idealiai tolygus spalvos perėjimas nuo šaknų, pilnesnių plaukų įspūdis, ilgesnės pertraukos tarp dažymų. Tai didžiausi airtouch plaukų dažymo privalumai.

Pastaruosius pora metų vis labiau populiarėjanti airtouch technika jau užkariavo grožio salonus. Tai savotiška balayage technikos rūšis, tačiau kur kas labiau vertinama dėl beveik nepastebimo spalvos perėjimo ir tolygumo.

Jeigu ilgą laiką ieškai atsakymo, koks plaukų dažymas užtikrintų geriausią plaukų sveikatą ir ilgiausią tobulos spalvos rezultatą, toliau ieškoti nebereikia - airtouch dažymas yra tai, apie ką ir svajojai.

Airtouch plaukų dažymo procesas ir privalumai

Airtouch plaukų dažymas ypatingas savo unikalia atlikimo technika. Tai be galo kruopštus, bent kelias valandas trukantis procesas, kurio metu naudojama vėsi džiovintuvo oro srovė.

Dažymo metu meistras sruoga po sruogos vėsia džiovintuvo srove išpučia „lauk“ dalį plaukų, atstumia juos nuo šaknų ir dažo tik rankoje likusiusius sruogelės plaukus.

Ši technika pagrįsta tuo, jog silpnesni plaukai lengviau pasiduoda oro srovei, o dažymui pasilieka tik stipriausi, ilgiausi sruogos plaukai. Tai leidžia užtikrinti ne tik itin tolygų rezultatą (palyginus su stambesnėm atskiriamom balayage sruogelėm), bet ir plaukų sveikatą - kadangi išpučiami silpesni plaukai išvengia dažų.

Nors grožio salone tenka išsėdėti apie 4 valandas, šis plaukų dažymas atsiperka keliais ypatingais privalumais:

  • meistriškai atlikus šią procedūrą, tolygus spalvos efektas atrodo natūraliai ir šviežiai pusę metų, tad tau nereikės taip dažnai lankytis grožio salone norint atsinaujinti efektą (nebent domintų tonavimas ar naujas atspalvis).
  • airtouch atrodo taip tolygiai, minkštai ir natūraliai, kad optiškai suteikia sveikesnių, glotnesnių ir pilnesnių plaukų įspūdį. Tai didžiausias privalumas plonų plaukų savininkėms.
  • Tai - bene sveikiausias plaukų dažymas. Airtouch technika derina išpūstų mikro-sruogelių techniką ir plaukų sveikatą tausojantį dažymą (sruogelės dažomos palaipsniui, pradedant plaukų galiukais), tad plaukai artėjant link šaknų yra daug sveikesni (palyginus su įprasta plaukų šviesinimo technika).

Nors savo trukme ši plaukų šviesinimo technika gali išgąsdinti - privalumai kalba patys už save. Ir nors airtouch dažymas kaina viršija kitų plaukų šviesinimo procedūrų kainą, tai išties apsimoka: sutaupysi, nes tau nebereikės kas mėnesį lankytis salone ataugus šaknims.

Panašūs įrašai

Nuo gatvės šokių šokėjo iki vieno geidžiamiausių kirpėjų Vilniuje: Igno Dilio karjeros kelionė

Išgirsk apie Lietuvoje ypač išpopuliarėjusio plaukų stilisto Igno Dilio karjeros kelionę pirmąjame Watalook Podcast epizode.

SKAITYTI
Watalook pristato: pirmasis lietuviškas podkastas apie grožio industriją

Watalook neseniai paleido pirmąjį Lietuvoje podkastą apie grožio industrijos užkulisius. Pirmuosius epizodus žiūrėk su Ignu Diliu, Migle Kazėnaite, Renata Navicke ir Dovile Tiriūte (Face Poetry).

SKAITYTI
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tapk Watalook Bendruomenės Nariu